3X2A2770

Acosta Group erbjuder ett mångsidigt utbud av tjänster inom VVS-, el och kylteknik åt konsumenter, företag och kommuner. Företaget har haft en god tillväxt under de senaste åren och sysselsätter för tillfället ca 20 personer.

Företaget befinner sig i en intensiv tillväxtfas och för att nå dit vi ska behöver vi din hjälp! Vi söker kontinuerligt personer med utbildning och erfarenhet inom något av husteknikens alla områden. För studerande erbjuder vi möjligheten till att göra praktik eller läroavtalsutbildning hos oss.

9S7A9849
Från montör till projektledare

I företaget finns ett brett kunnande med en spjutspets inom husteknik. För de som är intresserade av att utvecklas och lära sig mer erbjuder vi möjligheten att jobba med många olika uppgifter och med kunder i många olika branscher.

Du har också möjlighet att avancera och axla ett större ansvar med tiden. Har du drivet så hjälper vi dig också framåt i din karriär – en av företagets grundare och nuvarande VD började i tiderna som praktikant.

Inom våra väggar finns mycket kunskap och erfarenhet. De äldre montörerna lär gärna ut det de kan till de yngre, på så vis ser vi till att kunskapen och expertisen stannar i företaget.

Vi söker dig som har rätt inställning till arbetet. Med rätt inställning menar vi att du tycker om att göra bra ifrån dig, vill utvecklas och lära dig mer. Du är samarbetsvillig och drivs av att göra kunderna nöjda.

Låter det här som du, och är du intresserad av att jobba hos oss?

Intresserad av att jobba hos oss? Lämna en öppen ansökan!
För tillfället har vi inga öppna positioner men skicka oss gärna en öppen ansökan. Vi är alltid intresserade av nya talanger. Är du intresserad av praktikplats eller läroavtal så fyll i ansökan så hör vi av oss om vad som är möjligt för tillfället.
Ring, maila eller kom förbi kontoret så funderar vi!