Siirry pääsisältöön
9S7A9830

Acosta Groupille uudet verkkosivut

21.3.2024

Acosta Groupin uudet verkkosivut on juuri julkaistu. Yrityksen panostukset liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen näkyvät nyt myös uuden sivuston parannetussa suorituskyvyssä ja ulkonäössä. Sivuston rakenne ja sisältö taas korostavat selkeämmin Acosta Groupin monipuolisuutta ja osaamista talotekniikan kokonaistoimittajana.

Acosta Groupin toimitusjohtaja Benny Mörk iloitsee projektin valmistumisesta ja toivoo, että verkkosivukävijät arvostavat sivuston ulkoasuun, sisältöön ja käyttäjäystävällisyyteen tehtyjä panostuksia.

–  Liiketoimintamme on muuttunut merkittävästi viime vuosina. Yhtiömme koostuu nykyään useista eri yrityksistä eri paikkakunnilla, ja halusimme päivittää myös verkkosivumme vastaamaan tätä todellisuutta. Halusimme sivujen olevan myös mahdollisimman käyttäjäystävälliset, joten panostimme moderniin suunnitteluun ja sivujen nopeaan latautumiseen.

Verkkosivujen sisällöntuotannosta vastasi mustasaarelainen viestintätoimisto Herea tekstien ja kuvien muodossa. Teknisestä toteutuksesta huolehti vaasalainen Creamarketing.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuihin verkkosivuihimme ja palveluihimme!

Takaisin "Ajankohtaista"-sivulle