3X2A2770

Acosta Group tarjoaa monipuolisia LVI-, sähkö- ja kylmätekniikan palveluita kuluttajille, yrityksille ja kunnille. Yritys on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme lisää osaavia tekijöitä tiimiimme! Etsimme jatkuvasti henkilöitä, joilla on koulutusta ja kokemusta miltä tahansa talotekniikan osa-alueelta. Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa meillä työharjoittelua tai oppisopimuskoulutusta.

9S7A9849
Asentajasta projektipäälliköksi

Yrityksellämme on laajaa osaamista talotekniikan huipulla. Kehittymisestä ja oppimisesta kiinnostuneille tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monien eri tehtävien ja useilla eri toimialoilla toimivien asiakkaiden parissa.

Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi ja ottaa ajan myötä enemmän vastuuta hoidettavaksesi. Jos olet kiinnostunut ja motivoitunut, autamme sinua kehittymään urallasi eteenpäin – aloittihan myös yksi yrityksen perustajista ja nykyinen toimitusjohtaja aikoinaan työharjoittelijana.

Seiniemme sisältä löytyy paljon tietoa ja kokemusta. Kokeneemmat asentajamme jakavat mielellään osaamistaan nuoremmille – näin varmistamme, että tieto ja asiantuntemus pysyvät yrityksessä.

Etsimme henkilöä, jolla on oikea asenne työhön. Oikealla asenteella tarkoitamme, että olet määrätietoinen ja haluat kehittyä ja oppia lisää. Olet yhteistyöhaluinen ja motivoitunut auttamaan asiakkaita.

Kuulostaako tämä sinulta ja olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme?

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus!
Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme aina kiinnostuneita uusista lahjakkuuksista. Jos olet kiinnostunut harjoittelu- tai oppisopimuskoulutuksesta, täytä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme, mikä on tällä hetkellä mahdollista.
Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään toimistolla, niin jutellaan lisää!