Siirry pääsisältöön
Kylmatekniikka Jyvaskyla v2

Acosta Group laajentaa Jyväskylään – uusi toimipiste kylmätekniikan palveluille

22.4.2024

Kesäkuun 1. päivästä alkaen Acosta Group tarjoaa palveluitaan myös Jyväskylässä. Yrityksille ja teollisuudelle suunnattu palvelukonsepti kattaa niin kylmäjärjestelmien asennukset, huollot kuin ylläpidotkin. Lisäksi lämpöpumppujen huoltopalveluita on myös tarjolla.

Kylmäasiantuntija johtaa toimintaa

Jyväskylän toimipisteen johtajana toimii Jarkko Eskonen. Jarkolla on yli 15 vuoden kokemus kylmäalalta, ja hän on myös työskennellyt johtajana yli 10 vuotta omassa, kylmätekniikkaan erikoistuneessa yrityksessään. Kylmäasiantuntijalla on vahvaa projektiosaamista ja kokemusta suurista ja vaativista kylmäprojekteista muun muassa ravintolakeittiöissä, kunnallisissa rakennuksissa sekä liike- ja toimistotiloissa.

– Acostan rohkea ja nykyaikainen toimintatapa tekivät minuun vaikutuksen. Lisäksi täällä vallitsee todella ammattimainen ja yrittäjämäinen ilmapiiri, jota olen arvostanut aina yritysmaailmassa suuresti. Odotan innolla kesäkuuta, jotta pääsemme käärimään hihat ja rakentamaan sekä kehittämään Jyväskylän toimipisteen toimintoja. Toki taustatyötä on jo tehty ahkerasti ja onhan siellä töitä meillä jo jonossakin.

Kylmäalalla on suuri tarve osaamiselle ja palveluille

Kylmätekniikka kehittyy jatkuvasti, ja kasvava tarve on myös kylmäasentajille, jotka asentavat ja ylläpitävät näitä järjestelmiä. Lämpöpumppuja hyödyntävien kiinteistöjen määrä kasvaa jatkuvasti, ja nekin vaativat huoltoa ja ylläpitoa. Alalla on myös suuria haasteita, kun nykyiset kylmäaineet on tarkoitus vaiheittain poistaa käytöstä ja korvata uusilla, ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla.

– Jo nyt on käynyt selväksi, että Jyväskylässä on tilaa meidän kaltaisellemme, joustavalle ja asiakaslähtöiselle kylmä- ja lämpöpumppualan toimijalle. Sillä töitä alalla riittää ja lisäkilpailu alueella on aina tervetullutta, erityisesti asiakkaiden kannalta, Eskonen toteaa.

Acosta Group haluaa vastata kylmäalan jatkuvasti kasvavaan osaamistarpeeseen tarjoamalla palvelukonseptin, joka ulottuu asennuksesta huoltoon, selittää Acosta Groupin toimitusjohtaja Benny Mörk:

– Haluamme palvella asiakkaita myös asennuksen jälkeen ja tarjota palveluita kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa. Kun asiakkaat tekevät suuria investointeja, he haluavat varmistaa, että laitteisto toimii luotettavasti ja palvelee heitä monia vuosia. Siksi on luonnollista, että laitteiston myynyt ja asentanut taho hoitaa myös sen huollon ja ylläpidon. Osaamispalettimme ansiosta asiakas saa kaiken samasta osoitteesta.

Kiinteistötekniikan konserni Acosta Group Oy:llä on pääkonttori Vaasassa. Konserni pyrkii tavoitteellisesti laajentamaan liiketoimintaansa ympäri Suomea. Konserni teki viimeisimmän yritysostonsa vuonna 2023, kun se hankki vantaalaisen Lämpödiileri-yrityksen.

Lisätietoja:

Benny Mörk, tj Acosta Group
044 2526 650
benny.mork@acosta.fi

Jarkko Eskonen, yksikönpäällikkö Jyväskylä
050 4522 589
jarkko.eskonen@acosta.fi

Takaisin "Ajankohtaista"-sivulle