9S7A9893

Ilmalämpöpumpulla voi sekä lämmittää että viilentää kiinteistöä. Se toimii samalla periaatteella kuin ilma-vesilämpöpumppu. Käyttämällä talvella ilmalämpöpumppua lämmittämiseen säästyy öljyä tai sähköä. Kesällä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää rakennuksen viilentämiseen, joskin se lisää hieman sähkönkulutusta. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää omakotitaloissa, vapaa-ajan asunnoissa ja teollisuuskiinteistöissä.

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhdista ilmaa, vaan pitää myös haitalliset mikropartikkelit loitolla huonekaluista ja vähentää homeen kasvun riskiä pinnoilla. Lämpöpumppu auttaa myös levittämään takan lämpöä talon muihin tiloihin.

Oikein mitoitettu ja valmiiksi asennettu lämpöpumppu meiltä

Oikeanlaista lämpöpumppua valitessa tulee tietää, millaista tilaa sillä aiotaan lämmittää tai viilentää. Optimaalisen ilmankierron kannalta on myös tärkeää suunnitella lämpöpumpun sijoituspaikka. Laite sisältää kylmäainetta, joten sen asentamiseen vaaditaan kylmäalan pätevyys. Useilla asentajillamme on nämä valtuudet. Asennamme monien eri valmistajien ilmalämpöpumppuja.

Kysy lisää tai pyydä tarjous! Suoritamme asennuksia koko Pohjanmaan alueella.

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!