3X2A7721
Pidennä lämpöpumpun käyttöikää ja säästä rahaa

Hyvin toimiva lämpöpumppu on kustannustehokas tapa lämmittää tai viilentää kiinteistöä. Omakotitaloissa yleisesti käytettäviä lämpöpumppuja ovat maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmapumput ja ilma-ilmalämpöpumput. Yhteistä näille kaikille on, että niitä on huollettava säännöllisesti asiaankuuluvan toiminnan varmistamiseksi ja ongelmien välttämiseksi.

Suoritamme ylläpito- ja korjaushuoltoa kaikentyyppisille lämpöpumpuille valmistajasta riippumatta. Ylläpitohuolto sisältää paineen, kylmäaineen, lianerottimen ja paisuntasäiliöiden tarkastuksen. Tarkistamme myös hälytyslokin, asetukset ja lämpötila-anturit.

Ylläpitohuolto on hyvä tehdä 2–3 vuoden välein lämpöpumpun asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi.

Lampopumpun puhdistus 2
Mitä tapahtuu, jos pumpun jättää huoltamatta?

Lämpöpumppu, jota ei ole huollettu moneen vuoteen, voi tulla kalliiksi. Etenkin talvikuukausina on tärkeää, että lämpöpumppu toimii asianmukaisesti. Toimintahäiriön ilmetessä pumppu siirtyy sähkölämmitykseen, mikä voi johtaa korkeisiin käyttökustannuksiin.

Säännöllisellä huollolla voit pidentää lämpöpumppusi käyttöikää suhteellisin pienin kustannuksin, mikä tarkoittaa viime kädessä säästöä. Tilaa siis ylläpitohuolto ennen kuin on liian myöhäistä!

Lampopumpun puhdistus scaled
Korjaushuolto

Jos lämpöpumppusi hajoaa, tarjoamme myös korjaushuoltoa. Pumppua ei kannata yrittää korjata itse ja monesti se on myös laitonta. Vain valtuutetut alan ammattilaiset saavat käsitellä kaasuja ja kylmäaineita sisältäviä lämpöpumppuja. Ammattitaitoisilla asentajillamme on pätevyydet käsitellä, huoltaa ja asentaa lämpöpumppuja ja kylmälaitteita.

Meillä on huoltosopimukset Boschin ja Niben kanssa, mutta teemme huoltoa myös muiden valmistajien laitteille. Asiakas voi joko ottaa suoraan yhteyttä meihin tai olla yhteydessä valmistajaan, joka välittää huoltotoimeksiannon meille. Varastostamme löytyy varaosia ja olemme käytettävissä myös äkillisissä vikatilanteissa.

Tarjoamme myös ilmalämpöpumppujen asennusta

Lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen. Ota meihin yhteyttä!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!