sebastian artikkelikuva
LVI-korjaukset ja huoltotyöt erilaisissa saneerausprojekteissa

Suoritamme LVI-korjauksia ja -huoltotöitä erilaisissa saneerausprojekteissa, kuten kylpyhuone- ja keittiöremonteissa.

Kun meillä on hyvä kokonaiskuva projektista ja asiakkaan tarpeista, osaamme ehdottaa hänelle sopivaa ratkaisua, kuten kylpyhuoneen mukauttamista vastaamaan paremmin nykystandardeja. Puramme vanhat kalusteet, irrotamme hanat ja vaihdamme lattiakaivon kannet. Kylpyhuoneen laatoittamisen jälkeen kalustamme sen uudelleen.

Saneerausprojekti koostuu useista eri vaiheista, joissa on mukana monia eri alihankkijoita. Jotta työt eivät viivästyisi, on tärkeää pitää kiinni aikatauluista. Suoritamme työt ajallaan ja pystymme tarvittaessa mukauttamaan aikatauluamme lyhyelläkin varoitusajalla, jos esimerkiksi purku ja tyhjennys on tehtävä nopeasti, jotta rakennusmiehet pääsevät paikalle. Projektin sujuvan etenemisen varmistamiseksi pidämme aktiivisesti yhteyttä työnjohtajaan. Suoraviivainen ja tehokas viestintä helpottaa myös ongelmatilanteissa.

simon sebastian
LVI-huoltotyöt edellyttävät kokemusta ja hyvää suunnittelua

Olemme erikoistuneet LVI-huoltotöihin erilaisissa kiinteistöissä, kuten kerrostaloissa. Esimerkiksi 7-kerroksisessa talossa veden sulkeminen ei käy noin vain, vaan se vaatii kokemusta ja hyvää suunnittelua. Itse huoltotöiden lisäksi on otettava huomioon talon asukkaat, joita on tiedotettava hyvissä ajoin tulevista korjauksista ja huolloista. Suoritamme työt ajallaan ja käytössämme on kaikki tarvittavat työkalut välttääksemme tarpeettomia ja kalliita työn keskeytyksiä.

Olemme monipuolinen ja kokenut yhteistyökumppani LVI-korjauksia ja -huoltotöitä vaativiin projekteihin. Ota yhteyttä!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!