Linjesanering
Kerrostalon putkiremontti vaatii kokemusta ja huolellista suunnittelua

Linjasaneeraus on kerrostaloissa tai muissa monikerroksisissa kiinteistöissä tehtävä putkiremontti. 1970- ja 1980-luvuilla rakennetuissa kerrostaloissa on käyttövesi- ja viemäriputkia, joiden käyttöikä alkaa olla lopussa. Tällaiset putket kannattaa uusia ennen kosteusongelmien ja -vaurioiden syntymistä.

Käyttövesiputkien uusiminen alkaa putkiston kuntokartoituksella. Tarvittaessa voimme myös selvittää, onko kiinteistön ilmanvaihto- ja/tai lämmitysjärjestelmä syytä uusia. Tämän jälkeen annamme ehdotuksen putkiremontin tekemisestä aikatauluineen ja kustannuksineen.

Linjasaneeraus on laaja ja monivaiheinen remontti, joka on suunniteltava huolellisesti. Taloyhtiössä, jossa on paljon asukkaita, on tärkeää, että viestintä on sujuvaa ja asukkaat saavat hyvissä ajoin tiedon siitä, mitä milloinkin tapahtuu ja koska asentajien on päästävä sisään asuntoihin. Huolehdimme yhteydenpidosta asukkaisiin, ja kodeissa työskennellessämme suoritamme kaikki tarvittavat toimet asunnon pintojen suojaamiseksi.

9S7A9830 1
Tarjoamme kokonaisurakat

Voimme ottaa kokonaisvastuun projektista ja tarjota kaiken LVI-suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Putkiremontin yhteydessä voimme uusia myös ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät sekä sähköjärjestelmän.

Ota yhteyttä arviointikäyntiä varten!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!