9S7A3993
Yksi puhelu riittää

Palvelumme ovat vain yhden puhelinsoiton päässä. Vastaamme puheluihin nopeasti, olemme täsmällisesti paikalla sovittuna aikana ja suoritamme työt alusta loppuun samalla käynnillä.

Henkilöstöömme kuuluu useita eri alojen ammattilaisia, joilla on riittävä koulutus ja voimassa olevat luvat suorittaa erilaisia LVI-alan töitä. Asiakkainamme on erikokoisia asunto-osakeyhtiöitä ja eri aloilla palvelevia kiinteistöosakeyhtiöitä. Asiantuntemuksemme kattaa kaikkein vaativimmatkin LVI-alan suunnittelu-, kunnossapito- ja huoltotehtävät.

Periaatteenamme on, että saavumme aina ajallaan asiakkaan luokse, emmekä anna kenenkään odottaa. Huolehdimme siitä, että kiinteistöissä toimiville yrityksille ja asukkaille ilmoitetaan hyvissä ajoin mahdollisista huoltotöihin liittyvistä katkoksista. Kodeissa työskennellessämme kommunikoimme avoimesti ja ystävällisesti. Pidämme silmät auki ja jos huomaamme jotain muuta korjattavaa, kerromme siitä. Kun tilattu työ on saatu valmiiksi, ilmoitamme siitä välittömästi työn tilaajalle.

9S7A6839
Taloyhtiön palvelusopimus

Solmimme LVI-palvelusopimuksia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kanssa. Yleensä palvelusopimukset tehdään 2–5 vuoden ajaksi kerrallaan. Palvelusopimusten luonne ja laajuus määritellään erikseen jokaisen asiakkaan kohdalla.

Voimme toimia asiantuntija-apuna erilaisten LVI-ratkaisujen suunnittelussa tai suorittaa vain sovitut huoltotyöt. Palvelusopimuksessa sovitaan tuntihinnasta, jonka perusteella asiakkaan on helppo arvioida ja budjetoida erilaisia töitä ja projekteja.

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen kumppani, joka – hyvin toteutetun palvelun lisäksi – tarjoaa vinkkejä ja apua ongelmatilanteissa.

Ota yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai sopia tapaamisen!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!