3X2A7721 v3
Palvelu- ja puitesopimukset

Solmimme LVI-palvelusopimuksia julkisen sektorin eri toimijoiden kanssa. Yleensä palvelusopimukset tehdään 2–5 vuoden ajaksi kerrallaan. Palvelusopimusten luonne ja laajuus määritellään erikseen jokaisen asiakkaan kohdalla.

Asiakkainamme on erikokoisia kuntia, joiden palvelutarpeet vaihtelevat kunnan oman organisaation ja rakennusten lukumäärän mukaan. Voimme toimia asiantuntija-apuna erilaisten LVI-ratkaisujen suunnittelussa tai suorittaa vain sovitut huoltotyöt. Palvelusopimuksessa sovitaan tuntihinnasta, jonka perusteella asiakkaan on helppo arvioida ja budjetoida erilaisia töitä ja projekteja.

9S7A2763 kopia
Yhteistyö ja kumppanuus helpottavat arkea

Henkilöstöömme kuuluu useita LVI-alan ammattilaisia, joilla on laaja osaaminen ja kokemus erilaisista rakennusprojekteista. Meillä on pätevyydet moniin eri tehtäviin, mm. kaasu- ja öljypolttimien asennus- ja huoltotöihin liittyvät luvat. Hallitsemme isojenkin rakennuskompleksien LVI-työt ja osaamme ehdottaa erilaisia ratkaisuja toimivien kokonaisuuksien aikaansaamiseksi.

Joustamme töissämme asiakkaan tarpeiden mukaan ja voimme työskennellä myös loma-aikoina tai viikonloppuisin. Usean ammattilaisen voimin pääsemme paikalle nopeallakin varoitusajalla. Sanomattakin on selvää, että työt hoidetaan aina sovitusti ja ajallaan.

Yhteistyö ja kumppanuus helpottavat kunnan virkamiesten ja vastuuhenkilöiden arkea. Yhteistyökumppaninasi otamme vastuun tehdyistä töistä ja seisomme rinnallasi. Opimme nopeasti tuntemaan rakennusten kunnossapitotarpeet ja pidämme silmät auki, jotta voimme ennakoida mahdolliset huoltotarpeet.

Ota yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai sopia tapaamisen!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!