9S7A4002
Käyttövesi

1970- ja 1980-luvuilla rakennetuissa taloissa käyttövesiputket on yleensä valettu betonilattian sisään. Nämä putket ovat jo niin iäkkäitä, että putkiremontti kannattaa tehdä ennen kuin ongelmia ehtii ilmaantua. Putkien vuotaessa syntyy yleensä laajoja kosteusvaurioita ja pahimmassa tapauksessa homeongelmia, jos vaurio havaitaan liian myöhään. Jos näkyvissä olevat putket näyttävät ruosteisilta tai kuluneilta, tämä on selkeä merkki siitä, että lattian alla olevat putket ovat yleensä vielä huonommassa kunnossa ja vuotoriski on ilmeinen.

Kun käyttövesiputket kaipaavat uusimista, tulemme ensin paikan päälle kartoittamaan putkien kunnon. Tämän jälkeen teemme ehdotuksen putkiremontin toteuttamisesta kustannuksineen.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät arviointikäynnille!

9S7A3932
Lämmitysputkiremontti

Lämmitysputkiremontti tehdään 1970- ja 1980-luvuilla rakennetuissa taloissa yleensä pinta-asennuksena. Alkuperäiset rautaputket on yleensä valettu betonilattian sisään ja joutuessaan kosketuksiin kosteuden kanssa ne ruostuvat. Tämä on yleinen ongelma vanhoissa taloissa, sillä 1900-luvun loppupuolella rakennettaessa ei oltu kovin tarkkana kosteuseristeistä.

Putkiremontissa vanhat putket jätetään lattian alle ja uudet asennetaan seinärakenteiden päälle. Haluttaessa putket voidaan myös koteloida. Meillä työskentelee lämpöputkistojen korjaukseen ja asennukseen erikoistuneita asentajia, joilla on laaja kokemus erilaisista asennustöistä.

Remontointityöt kodeissa ja työmailla vaativat erityistä varovaisuutta ja pintojen suojausta, jotta korjaustöistä ei aiheudu vahinkoa ympäristölle. Kokenut asentaja on varovainen ja osaa ennakoida haastavat tilanteet. Huolehdimme myös sähköasennuksista, jos esimerkiksi pistorasia on siirrettävä pois putkien tieltä.

Putkiremonteilla on turhaan huono maine

Meille on tärkeää suunnitella työt niin, että sovittu aikataulu pitää. Remonttikohteissa käytämme yleensä komposiittiputkia, joka on tällä hetkellä nykyaikaisin vaihtoehto. Komposiittiputkien etuna on valmiiksi valkoinen pinta, jota ei tarvitse maalata jälkikäteen. Asennuksen jälkeen koeponnistamme putket varmistaaksemme, että paine pysyy putkissa tasaisena ja ettei vuotoja ilmene. Asiakas saa todistuksen suoritetusta koeponnistuksesta.

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Miten vuodon voi havaita?

Mikäli lämmitysjärjestelmän paine ei pysy tasaisena ja sitä joudutaan jatkuvasti lisäämään, tämä on lähes varma merkki lämmitysputkiston vuodosta. Ota tällöin välittömästi yhteyttä LVI-alan asiantuntijaan.

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!