F2120 HR
LVI-työt ja asennukset omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin

Aiotko rakentaa uutta tai remontoida? Suoritamme LVI-työt ja -asennukset omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen uudis- tai korjausrakentamisen yhteydessä. Vuosien varrella olemme olleet mukana toteuttamassa monia talounelmia, joten tiedämme, mitä tämäntyyppisissä projekteissa vaaditaan.

Projektin aikaisen viestinnän sujuvoittamiseksi saat meiltä oman yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa asioissa. Olemme suoraan yhteydessä vastaavaan rakennusmestariin, mukaudumme projektin aikatauluun ja varmistamme, että työt suoritetaan ajallaan.

Ammattitaitoisilla asentajillamme on pitkä kokemus omakotitalojen LVI-asennuksista ja kaikki työhön vaadittavat luvat.

LVI-tarjouksemme sisältää kaikki asennukseen tarvittavat kalusteet ja tarvikkeet piirustusten mukaisesti. Näin sinun on helppo saada kokonaiskuva projektin kustannuksista ja aikataulusta.

YRITYSESITTELYVIDEO KUVAKAAPPAUS 1
Hoidamme koko projektin alusta loppuun

Tiesitkö, että teemme myös tarvittavat sähköasennukset? Kun vastaamme suunnittelusta, valvonnasta, tarvikkeiden hankinnasta ja LVI- ja sähköasennuksista, asiakkaalla on vain yksi yhteistyökumppani. Tällainen kokonaisratkaisu säästää aikaa ja nopeuttaa projektia.

Voimme toimia rakennusprojektissa myös KVV-vastaavana. Tämä helpottaa ja nopeuttaa projektin etenemistä, koska voimme samalla valvoa suoritettuja töitä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta LVI-alan ammattilaista rakennusprojektiisi!

Soita asiantuntijoillemme ja kysy lisää!